bmwteile.net pisze:Same e36 do sprzedania...typowy rynek konsumenta - to on wybiera i dyktuje ceny, a nie sprzedający.
no chyba nie dotyczy to tylko tego modelu.
Moderatorzy: Czolg, zimss, Saillupus, Wiecko, pilot
bmwteile.net pisze:Same e36 do sprzedania...typowy rynek konsumenta - to on wybiera i dyktuje ceny, a nie sprzedający.
Faqir pisze:bmwteile.net pisze:Same e36 do sprzedania...typowy rynek konsumenta - to on wybiera i dyktuje ceny, a nie sprzedający.
no chyba nie dotyczy to tylko tego modelu.
agata19 pisze:czasami sie cos trafi
Mugen pisze:Po pierwsze Carstein ma gdzies po drugiej stronie plac z rozbitymi autami, z ktorego zapewne czerpia inspiracje do komisu:d, a po drugie ta e36 za 9 to auto Domina:). Fakt dobrze utrzymane, ale on ja juz od kilku lat sprzedaje hehe.
agata19 pisze:ja np wolałem kupic e46 z pewnymi niedociągnięciami bo i tak i tak bym to zmieniał lub wymieniał. jak sie chce kota to albo placisz konkretnie za gotowca albo kupujesz cos podjechanego i reanimujesz. tak naprawde zaden powazny projekt sie nie konczy zawsze cos jest do zrobienia![]()
u mnie np wiedziałem ze wahacze sa padniete czy lampa peknieta i kierunek albo drewno było podjechane. teraz wiem czym jezdze.
Povec pisze:Witam
Kupie BMW E46, w rozsadnej cenie, sprawna na chodzie.
Jak byście może coś znalezli albo mieli jakiegoś znajomego który chciał by sprzedać bunie w dobre rece to piszcie.
Pozdrawiam
Wróć do „Samochody BMW z ogłoszeń które zamierzamy kupić, opinie, oględziny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika