Postautor: Faqir » 05-04-2012, 07:58
Zdecydowanie muszę coś napisać: Najpierw siem, ale to już pisałem;)
Krytyku, no nie możesz tak podchodzić do sprawy jak podchodzisz, szczerość mile widziana, ale z odrobiną ogłady.
Są tacy którzy, zbierają długo na chińskie felgi i cieszą się jak je sobie kupią i nikt nie ma prawa im tego szczęścia zabierać, nawet słowem.
Druga rzecz chwalenie się że Twoje E60 pozbiera na 1/4 serię 6 też jakoś marnie wygląda, marnie i nie dojrzale....a jak ja bym Ci napisał tak: że ja pozbieram Cię M5, ale jak Cię nie pozbieram, to zrobię program, wałki, mapę wtryski, dolot, odchudzenie, a jak to nie wystarczy to wstawię kompresor i dmuchnę w M5 0.4 na 600KM i wtedy Cię zrobię????!!!!! Czy to ma sens?? Nie ma??
Wsadzę Cię do 1.6 Compact i każę Ci zrobić ułożony tor, później wsadzę tam chłopaka co ma chińskie felgi i porobi Cię jak dzieciaka......
Pamiętaj kolego kim byś nie był i ile byś miał pieniędzy to sobie szacunku i poważania nie kupisz.
Szturmem i gorzkimi postami przywitałeś co niektórych na forum, ale nic się nie stało....po prostu więcej zrozumienia dla innych tych co pieniążki z rękawa nie sypią się za często...Bo jak wiesz los nie równo rozdał i nie każdy miał tyle samo szczęścia.
Ps: Na prostej zmieniasz tylko biegi....ja to robię z zamkniętymi oczyma.....ale wjedź w ciasną szykanę 140km/h i wyjedz z niej bez słupka pod zderzakiem, wtedy możesz mówić o umiejętnościach.
"PROSTE SĄ DLA SZYBKICH SAMOCHODÓW, ZAKRĘTY SĄ DLA SZYBKICH KIEROWCÓW" C.McRae
Pozdrawiam.
[ Dodano: 05-04-2012, 09:05 ]
i jeszcze raz SIEMA....