MANIEK pisze:Bo to były baby
Nawet jak mialy penisa, to też, były

Moderatorzy: Czolg, zimss, Saillupus, Wiecko, pilot
Wolvi pisze:MANIEK pisze:Bo to były baby
ja jeżdżę zewnętrznym bo nie potrafię zmienić pasa żeby nie zajechać komuś drogi ale jak już to opanuję to na pewno pokuszę się o wewnętrzny pasMaCPogodno pisze:Ale oczywiscie nie mowie to do Ciebie tylko do tych co przez cale rondo jada zewnetrznym pasem by np. zarwocic . i uwierzmi ze nie tylko kobiety tak robia ;p bo na grunwaldzkim ostatnio sie spotkalem ze caly zewnetrzny pas byl zakorkowany a wewnetrzny pusty i moglem sobie jezdzic w kolko nim ..
MANIEK pisze:Wolvi pisze:MANIEK pisze:Bo to były baby
widziałem na zdjęciach w takich tam " czasopismach "że to jest możliwe
Wolvi pisze:dostał
orzel1 pisze:Sami widzicie że po rondach jeździć Szczeciniaki się boją (bo potrafić to pewnie potrafią) ale skrzyżowanie o ruchu okrężnym spełnia swoją rolę gdy jest zapełniane i opróżniane płynnie z wykorzystaniem wszystkich pasów ruchu (coś jak robienie wściekłego psa- drynia takiego, powoli się wlewa i szybko chleje...spożywa).
Mówcie co chcecie ZS robią skrajnym pasem rajdy i się pienią jak ktoś "ze wsi" im to wytyka. W Policach owszem są dwa ronda ale pełnowymiarówka jest jedna.
ZPL oznaczenie terytorialne powiatu polickiego w jego skłąd wchodzą cztery gminy tj. Kołbaskowo, Dobra, Nowe Warpno i Police.
Nie rozpoczynam świętej wojny tylko wkurzają mnie te wszystkie wozidła zabijające bardzo wydajną zasadę funkcjonowania krzyżowania o ruchu okrężnym. Czuwaj.
orzel1 pisze:Zasady są zapisane w Kodeksie Drogowym
Nie biorę tego do siebie,po prostu nie zgadzam się z Twoim zdaniem i wyrażam swoją opinięorzel1 pisze: Ola nie bierz wszystkiego co piszę do Siebie
orzel1 pisze:Sami widzicie że po rondach jeździć Szczeciniaki się boją ... wkurzają mnie te wszystkie wozidła zabijające bardzo wydajną zasadę funkcjonowania krzyżowania o ruchu okrężnym. Czuwaj.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika