Lakiernik
Moderatorzy: Czolg, zimss, Saillupus, Wiecko, pilot
- slooikk
- Forumowicz
- Status: Offline
Lakiernik
Siema, szybka sprawa. Nie znalazlem w tym dziale odpowiedniego tematu, a ten temat Bosmana to byl z 2009 roku. Słuchajcie, polecacie jakiegos lakiernika taniego i dobrego? Do Stobiesa juz napisalem , ale jego zaklad chyba drogi jest. Chodzi o pomalowanie drzwi, slupka i kawaleczek progu - zainteresowanemu wysle zdjatko mej bunki.
- kisiel
- Forumowicz
- slooikk
- Forumowicz
kisiel, ja tez szukam po kosztach. Widze ze Ty masz tez srebrna, i wlasni ehcodzi mi o to , aby nie odznaczaly sie te elementy na tle auta. Mialem zadbana bude mega, i po tym malym zderzeniu jak juz jest posklejana aktualnie nadal dopasowana pieknie, to chcialbym aby lakier tez byl.
aha i tam gdzie skladalem ja zawolali 800zł, a z przejsciami 1000.
aha i tam gdzie skladalem ja zawolali 800zł, a z przejsciami 1000.
- kisiel
- Forumowicz
slooikk, wydaje sie ze mam serbrna,ale w defacto jest Lodowa Zielen Metaliczna (Glaciergrunmetalic)Mam 3 elementy do zrobienia,Stobies spojrzal fachowym okiem i powiedzial,ze tragedii nie ma,ale jasny kolor to trzeba zrobic przejscia.Ceny nie byl w stanie podac,bo nie jest wlascicielem,ale oddam auto w tylko w jego rece.Mam kontakty ktore moga okazac sie tansze,ale nie wiem jak to wyjdzie po robocie

- MANIEK
- Forumowicz
Oby nie było tak że przysłowiowe 100 zł zadecyduje o jakości i wyglądzie.Są takie rzeczy że nie warto oszczędzać.Widziałem robotę Stobiesa i oddał bym mu auto do lakierowania.
JEDYNA PIĘKNA NIEMKA JAKĄ ZNAM
http://bmwklub.szczecin.pl/forum/viewtopic.php?t=7377
https://www.facebook.com/pages/Werra-ko ... 5882929020
http://bmwklub.szczecin.pl/forum/viewtopic.php?t=7377
https://www.facebook.com/pages/Werra-ko ... 5882929020
- Wiecko
- KLUBOWICZ
Ja widze robote Stobiesa co wsiadam do auta hehe :D I polecam :D z przejściami ciężko dostrzec ze auto malowane, a mam ciemny kolor a lakier cieżko o dziwo dobrać było. Nie ma co ukrwyać przejścia są abrdoz ważne żeby nie było widać róznicy, a przejscie trzeba potrafić zrobić u ojca on ma srebrne auto przejsće zrobili tak pięknei że widać i z bliska i z daleki i jak słonce świeci i jak jest ciemno hehehe :D a malował u jakiegoś dziadka w garazu na krzekowie ;D cena fajna bo za drzwi kierwocy i pasazęra i błotnik tylni (rdza zrobiona) i tam włąsnie przejście zrobione z usnięciem rdzy która wyszła po 3 meisiącach od malowania zapłacił 600zł
-
- Forumowicz
- slooikk
- Forumowicz
Tak, znam innych. Poleciłem go użytkownikowi zimss, zrobili korzystniej cenowo (taniej) i bardzo dobrze zarówno u niego po stłuczce, jak i u mnie po lampie. Nie widac , ze bylo robione.
Znajduja sie na Żyznej 1 , na samym końcu. Jak bedziesz dzwonic powiedz ze od srebrnej e36 po lampie z wakacji moze cos taniej , rabacik.
O numer weź napisz do zimss , bo ja niestety ich wizytówke zgubiłem
Znajduja sie na Żyznej 1 , na samym końcu. Jak bedziesz dzwonic powiedz ze od srebrnej e36 po lampie z wakacji moze cos taniej , rabacik.
O numer weź napisz do zimss , bo ja niestety ich wizytówke zgubiłem

- zimss
- KLUBOWICZ
No ja chyba tez ich moge polecic. Stobieś na pewno wykonuje bardzo dobrze swoja prace, ale niestety jego szef ma wysokie ceny. Wiec posłuchałem sie slooikk'a dalem auto na żyzną i jestem zadowolony. Mysle ze kolejne elementy tez beda mi tam robic.
Ciekawy jestem ile by wyszlo jak bysmy sie tak zlozyli w 10 osob na sprzet do malowania, ogarneli jakies pomieszczenie, zatrudnili na weekendowa fuche kolege stobieś'ia, dali mu odpowiednia stawke, kupili podklady + farby dla kazdego :) Interesujace moze byc jakie sa koszta pomalowania auta za sam material, potem za robocizne, a na koncu ile ma z tego wlasciciel lakierni :)
Ciekawy jestem ile by wyszlo jak bysmy sie tak zlozyli w 10 osob na sprzet do malowania, ogarneli jakies pomieszczenie, zatrudnili na weekendowa fuche kolege stobieś'ia, dali mu odpowiednia stawke, kupili podklady + farby dla kazdego :) Interesujace moze byc jakie sa koszta pomalowania auta za sam material, potem za robocizne, a na koncu ile ma z tego wlasciciel lakierni :)
- beny9113
- Forumowicz
- alcapone
- Forumowicz
Ja mam dobrego lakiernika ale na pewno nie jest tani. Firma nazywa się DG auto na ul. Hryniewieckiego. Ja malowałem tam swoje E32 i Daytona robił coś tam.
"[you]" oceń moje E32
"PROSTE SĄ DLA SZYBKICH SAMOCHODÓW, ZAKRĘTY SĄ DLA SZYBKICH KIEROWCÓW" C.McRae
http://www.facebook.com/BMWKlubSzczecin

"PROSTE SĄ DLA SZYBKICH SAMOCHODÓW, ZAKRĘTY SĄ DLA SZYBKICH KIEROWCÓW" C.McRae
http://www.facebook.com/BMWKlubSzczecin

- DULO
- Forumowicz
-
- Forumowicz
Za 2-3 Lata to chlopaki bd warunki to tez wam sie postaram dobrze pomalowac
ale dopiero sie ucze na Lakiernika to nie moge sobie auta przyprowadzic i malwoac swojego
bym mial warunki to bym oczywiscie sie bawil ale nie ma gdzie a ze mieszkam w Hamburgu to troche drogo wole dac do polski ale tez nie do obory u Stacha ^^
ale dopiero sie ucze na Lakiernika to nie moge sobie auta przyprowadzic i malwoac swojego
bym mial warunki to bym oczywiscie sie bawil ale nie ma gdzie a ze mieszkam w Hamburgu to troche drogo wole dac do polski ale tez nie do obory u Stacha ^^

- Adrianno
- KLUBOWICZ
- Paker
- Forumowicz
Wróć do „Blacharstwo, lakiernictwo oraz kosmetyka”