Postautor: Mnichu » 10-08-2014, 21:56
to moze i ja sie udziele w temacie ;) jakis czas temu wpadłem na pomysł sprzedazy M3 E46, zeby zmienic na inne auto, padało wiele propozycji zamiany, począwszy od touarega, E60, E61, E90, E91... zastanawialem sie dłuzszy czas i niestety ale nie ma poki co zadnego auta na ktore chcialbym się przesiąść, a dlaczego? dlatego ze te wszystkie nowsze auta to albo ulepy ktore ledwo jezdza albo są wystawione za niebotyczne pieniadze.
W pewnym momencie juz mialem zaklepaną E63 645Ci, ale ten silnik za mną nie przemawia, tak samo jak kazdy inny silnik w nowszych Beemkach, wy tego nie widzicie ale ludzie do E60, E63, E53, E65, E90 przyjezdzaja do mnie kupowac uzywane tarcze hamulcowe ;O
inni kupuja uzywane czujniki zuzycia klocków. To teraz sobie pomyslcie w jakim stanie sa te za***iste cacka ktore mozna spotkac na drogach.
Ja mam auto z anglii i tego nie załuje, to moj 4 auto z wysp i z doswiaczenia wiem ze nie kupie juz auta w europie z prostej przyczyny, tam ludzi stac na takie auta, i na ich serwis w BMW, do aut dołączana jest masa faktur na oryginalne czesci, nikt na niczym nie oszczedza. W polsce juz jest radykalnie w drugą strone.
see ya ;)
CZESCI DO SAMOCHODÓW MARKI BMW
WSZYSTKIE MODELE E30 E36 E46 E34 E39 E32 E90 E60 I INNE