Bmw 330i e46
Moderatorzy: Czolg, zimss, Saillupus, Wiecko, pilot
-
- Forumowicz
- Status: Offline
Taak, ale rozmawiałem juz z tym gościem i chyba faktycznie jest samochód pewny, ale dla sprawdzenia umówiłem się jeszcze na wizytę w serwisie, żeby nie wpaść w bagno. Z tym bagażnikiem to zobaczę, myślałem nad tym, żeby wywalić tą dużą butlę i wrzucić w koło zapasowe mniejszą, ale zobaczymy jak to będzie :) Jednak utrzymanie M5 to już jest masakra. Ten silnik i tak jest wystarczająco mocny, ma 5,8s :D
Krzychu328
- Saillupus
- Administrator
Do mnie to auto nie przemawia... na zdjeciach lakier wygląda kiepsko. Przysicków pod klimą ktoś powrzucał byle by były, bo np wentylacji nie ma a przycisk jest.
I ja osobiście nie lubię tych wstawek ale skóra krokodyla - ale to kwestia gustu.
Swoją drogą po co montować gaz do 545 skoro i tak te silniki palą bardzo mało o_O
i tekst o mulastych automatach mnie normalnie rozwalił xD
Cenę też krzykną dość dużą jak na auto z zewnątrz wyglądające średnio, bez M-pakietu i fajnych felg...
może na żywo prezentuje się lepiej
I ja osobiście nie lubię tych wstawek ale skóra krokodyla - ale to kwestia gustu.
Swoją drogą po co montować gaz do 545 skoro i tak te silniki palą bardzo mało o_O
i tekst o mulastych automatach mnie normalnie rozwalił xD
Cenę też krzykną dość dużą jak na auto z zewnątrz wyglądające średnio, bez M-pakietu i fajnych felg...
może na żywo prezentuje się lepiej
No replecement for displacement
X5 e53 4.6iS, e46 320Ci cabrio, Mercedes CL 600 BT
Galeria obecnych i byłych aut, EX: e65 760i, E46 330 Cabrio, E46 330d touring, X5 4.4, E38 750i, E38 730d
X5 e53 4.6iS, e46 320Ci cabrio, Mercedes CL 600 BT
Galeria obecnych i byłych aut, EX: e65 760i, E46 330 Cabrio, E46 330d touring, X5 4.4, E38 750i, E38 730d
-
- Forumowicz
Patryk ale 545 at a 545 manual to naprawdę niebo a ziemia odnośnie przyspieszenia tak samo jak 540 e39at vs e39
Manual e39 at robiłem Wisnia bez problemu, a moja 540 w manualu szła równo z 645 prawie do 4 biegu
I mówienie ze te silniki mało pala to wiesz niektórzy ludzie wrzucają do 1,8 silników gaz zeby zaoszczędzić a patrząc na nowe auta o podobnej
MOCY które pala dychę a tutaj realne spalanie to 17-20
To
W skali roku oszczędność gaz/benzyna jest ogromna ;p
Manual e39 at robiłem Wisnia bez problemu, a moja 540 w manualu szła równo z 645 prawie do 4 biegu
I mówienie ze te silniki mało pala to wiesz niektórzy ludzie wrzucają do 1,8 silników gaz zeby zaoszczędzić a patrząc na nowe auta o podobnej
MOCY które pala dychę a tutaj realne spalanie to 17-20
To
W skali roku oszczędność gaz/benzyna jest ogromna ;p
-
- Forumowicz
- Adrianno
- KLUBOWICZ
BMW 545i to ciekawa opcja, zwłaszcza z manualem. Ale jak czytam w ogłoszeniach teksty typu "Moje BMW jest najlepiej wyposażone ze wszystkich, które są wystawione" albo "wyposażenie najbogatsze z możliwych" gdzie widzę, że nie ma wentylowanych foteli, masaży, tylnej kanapy grzanej, night vision i wielu innych to mam ochotę zadzwonić do typa i najzwyczajniej świecie go wyśmiać, że pisze takie brednie.

Wróć do „Samochody BMW z ogłoszeń które zamierzamy kupić, opinie, oględziny”