emcek pisze:1) "Dżentelmeni" przed pasami. Ja zanim pieszemu _na siłę_ ustąpię, to patrzę w lusterka czy komuś nie napsuję krwi
to samo robię, dokładnie to samo.
Moderatorzy: Czolg, zimss, Saillupus, Wiecko, pilot
Cariel pisze:wyprzedza mnie delikatnie wysuwa sie przed nastepne auto i nagle z tej mgły na przeciwnym pasie wynurzają sie dwa światła, nie byle jakie, bo to światła TIR'a ktore zaczynaja mrygać długie-krótkie zwracając uwage baranowi w mondeo ze zaraz straci zycie, kierownik mondeo uniknal czołowego zderzenia tylko dlatego ze ja, i gość przede mna ostro dalismy po heblu zeby on sie mogl zmieścic przed nas.
BrzeszczoT pisze: prawy (wewnętrzny)
BrzeszczoT pisze: lewy (czyli zewnętrzny)
BrzeszczoT pisze: wpierd....e się na środkowy pas ronda (gdy są 3 pasy na rondzie), z lewego pasa
krz_82 pisze:BrzeszczoT napisał/a:
prawy (wewnętrzny)
BrzeszczoT napisał/a:
lewy (czyli zewnętrzny)
krz_82 pisze:Czy mi sie juz cos popierdzielilo ?
alcapone pisze:emcek nie jest tak jak piszesz. Jeżeli wjeżdżamy z drogi 2 pasmowej na rondo 3 pasmowe, to jadąc lewym pasem możesz zając 3 wewnętrzny pas lub środkowy pod warunkiem, że nie wjeżdża nikt na niego z prawego pasa, a wjeżdżając z prawego pasa możesz zając zewnętrzny pas lub środkowy. Wedle przepisów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika