Jako że wytrzymałem całe 4 miesiące bez BMW, musiałem wrócić do kolejnej e46. Za częstym gościem na spotach nie byłem, mam nadzieje że będę mógł zjawiać się częściej

Być może ktoś kojarzy moją poprzednia coupejkę, z jakiegoś spotu bądź urodzin: http://bmwklub.szczecin.pl/forum/viewtopic.php?t=10142
Tym razem przyszedł czas na bardziej ekonomiczną (1,9b) i w końcu w manualu. Chodź powiem szczerze momentami żałuję sprzedaż tamtej. Na start było sporo do zrobienie - więcej stała u mechanika niż jeździła (m.in. wahacze, amortyzatory, chłodnica), ale myślę że teraz już będę mógł się pojawić nią na niedalekim spocie oraz pomyśleć o lepszych zdjęciach.

Planów trochę co do niej mam, ale zobaczymy jak pozwolą finanse. Na razie na start wleciały sprężyny eibacha - pro kit.

W tym momencie została do zrobienia jeszcze blacharka, gdyż dziś spotkał mnie nie miły incydent - dzieciak wpadł na pomysł rzucania kamieniami i kijami w betkę, na szczęście udało mi się go załapać na gorącym uczynku. Dzięki niemu poobijany mam cały bok od strony kierowcy i dach.