Szukam E92. Ktoś ze Szczecina oferuje takie cos http://otomoto.pl/bmw-330-C32755694.html
Ktoś zna auto? Może coś powiedzieć?
E92 3.0d ze Szczecina za 56 900 2007r - ktoś zna auto?
Moderatorzy: Czolg, zimss, Saillupus, Wiecko, pilot
- MasterJapko
- Forumowicz
- Status: Offline
- Saillupus
- Administrator
Raczej nikogo z forum
Auto nie wygląda źle, ale że silnik niezły, wyposażenie niezłe, to nie spodziewałbym się szału bo cena dość niska. Pojedź oglądać, zabierz do Świrka na prześwietlenie, tak będzie najrozsądniej
Auto nie wygląda źle, ale że silnik niezły, wyposażenie niezłe, to nie spodziewałbym się szału bo cena dość niska. Pojedź oglądać, zabierz do Świrka na prześwietlenie, tak będzie najrozsądniej
No replecement for displacement
X5 e53 4.6iS, e46 320Ci cabrio, Mercedes CL 600 BT
Galeria obecnych i byłych aut, EX: e65 760i, E46 330 Cabrio, E46 330d touring, X5 4.4, E38 750i, E38 730d
X5 e53 4.6iS, e46 320Ci cabrio, Mercedes CL 600 BT
Galeria obecnych i byłych aut, EX: e65 760i, E46 330 Cabrio, E46 330d touring, X5 4.4, E38 750i, E38 730d
- MasterJapko
- Forumowicz
No wlasnie cena atrakcyjna, aut w oklicy do sprzedania jest niewiele, to troche zastanawia.. Ile realnie cos takiego powinno kosztowac w dobrym stanie?
[ Dodano: 06-04-2014, 16:44 ]
Byłem, widziałem, jechałem.
Auto krzywe z przodu, źle spasowane. Maska ucieka do lewej. Według właściciela przerysowany był błotnik i drzwi z prawej. Pod drzwiami odkleja się listwa i odtsaje tak na 3-4cm. Lewa strona również robiona, widać lakier na listwie łączeniowej błotnika. Do tego wymieniana szyba przednia dość nieudolnie, uszczelki odstają, rozklejone. W tylnym zderzaku są czerwone czujniki parkowania... Do tego nie działa radio FM, czujnik temperatury pokazuje -40'C. Silnik pracuje równo, auto normalnie przyspiesza, chociaż jak przyjechałem to było już nagrzane więc też nie wiem, jakby się zachowywało na zimnym. Wnętrze ogolnie spoko, jak na 7 lat nie bylo mocno zuzyte. Skory w bdb stanie. kierownica troche podrapana. Ogolnie przebieg mozliwy.
Ja jednak odpuszczę.. Szukam dalej.
[ Dodano: 06-04-2014, 16:44 ]
Byłem, widziałem, jechałem.
Auto krzywe z przodu, źle spasowane. Maska ucieka do lewej. Według właściciela przerysowany był błotnik i drzwi z prawej. Pod drzwiami odkleja się listwa i odtsaje tak na 3-4cm. Lewa strona również robiona, widać lakier na listwie łączeniowej błotnika. Do tego wymieniana szyba przednia dość nieudolnie, uszczelki odstają, rozklejone. W tylnym zderzaku są czerwone czujniki parkowania... Do tego nie działa radio FM, czujnik temperatury pokazuje -40'C. Silnik pracuje równo, auto normalnie przyspiesza, chociaż jak przyjechałem to było już nagrzane więc też nie wiem, jakby się zachowywało na zimnym. Wnętrze ogolnie spoko, jak na 7 lat nie bylo mocno zuzyte. Skory w bdb stanie. kierownica troche podrapana. Ogolnie przebieg mozliwy.
Ja jednak odpuszczę.. Szukam dalej.
Zobacz moje auto http://bmwklub.szczecin.pl/forum/viewtopic.php?t=944
- Adrianno
- KLUBOWICZ
- MasterJapko
- Forumowicz
- Adrianno
- KLUBOWICZ
Chodzi o moje E90
jeszcze jej nie wystawialem, ale tak myślałem w maju ja wystawić. Jeśli jesteś zainteresowany napisz na priv. Tutaj masz temat z moim autem, miłej lektury ;)
http://bmwklub.szczecin.pl/forum/viewtopic.php?t=3052

http://bmwklub.szczecin.pl/forum/viewtopic.php?t=3052

Wróć do „Samochody BMW z ogłoszeń które zamierzamy kupić, opinie, oględziny”