BMW e36 328 szczecin
Moderatorzy: Czolg, zimss, Saillupus, Wiecko, pilot
- Mnichu
- Forumowicz
- Status: Offline
-
- Forumowicz
Ja rozumiem, chciałem tylko napisać (odnosząc się do auta z 1. postu) że do dobrego auta trzeba dołożyć trochę ponad średnią za dany model, a nie wszyscy szukają okazji w idealnym stanie za pół ceny :)
Sam myślałem że dorwałem okazję ale troszkę się przejechałem.
Ja bym poczekał z tą 328ką, właściciel pewnie zejdzie jeszcze z tysiaczka z ceny za jakiś czas, trochę ponegocjować i brać bo auto jest w super stanie (wnętrze szczególnie).
Sam myślałem że dorwałem okazję ale troszkę się przejechałem.
Ja bym poczekał z tą 328ką, właściciel pewnie zejdzie jeszcze z tysiaczka z ceny za jakiś czas, trochę ponegocjować i brać bo auto jest w super stanie (wnętrze szczególnie).
- beny9113
- Forumowicz
heheh jak wino im starsze tym droższe
W przeciągu miesiąca koleś będzie wystawiał swoją e46 2000r jak wróci z norwegi 2.8 silnik pełny m pakiet zewnętrzny w środku czarny sufit skóry kremy wymieniona cała zawiecha dosłownie nic nie zostało starego na firmowe lemfordy alu 19 nówki opony może z tys. Km zrobione na nich pół roku temu na lakierni była cała ponad 4000 kapcie władowane i tak dalej wymieniać i będzie chciał za to ok 20tys jak napisze na alegro i tak nik nie uwierzy więc czasami okazje się zdarzają a przejechał nią może przez 3 lata 10tys km
wię reasumując nie dał bym za starszy model takiej sumy jak w ogłoszeniu i koniec
W przeciągu miesiąca koleś będzie wystawiał swoją e46 2000r jak wróci z norwegi 2.8 silnik pełny m pakiet zewnętrzny w środku czarny sufit skóry kremy wymieniona cała zawiecha dosłownie nic nie zostało starego na firmowe lemfordy alu 19 nówki opony może z tys. Km zrobione na nich pół roku temu na lakierni była cała ponad 4000 kapcie władowane i tak dalej wymieniać i będzie chciał za to ok 20tys jak napisze na alegro i tak nik nie uwierzy więc czasami okazje się zdarzają a przejechał nią może przez 3 lata 10tys km
wię reasumując nie dał bym za starszy model takiej sumy jak w ogłoszeniu i koniec
Beny
-
Mnichu pisze:tutaj są spece od szerokopojętej okazji
Mnichu masz kogoś konkretnego na myśli? Jak tak to pisz i nie cechuj innych tą samą miarą.
Rozwodzicie się czy za drogo czy za tanio?! Chcesz kupić akurat tą co tu wklejacie to popatrz w portfel i się dowiesz czy to dla Ciebie drogo czy jednak tanio.
Do tego dolicz jakieś 3k i jedz sprawdzać auto! Jak mi się coś podoba i to chcę to cena nie gra roli! Robię tak, żeby na to coś mieć i finał!
A to, że ktoś chce za auto 16 900 to nie oznacza, że to dostanie.
Moje auto 1 kwietnia dla mnie będzie warte 100k i kto mi zabroni tak wystawić?!
Z dopiskiem....
,,Cena nie podlega negocjacji"
- Mnichu
- Forumowicz
Faqir pisze:Mnichu pisze:tutaj są spece od szerokopojętej okazji
Mnichu masz kogoś konkretnego na myśli? Jak tak to pisz i nie cechuj innych tą samą miarą.
Rozwodzicie się czy za drogo czy za tanio?! Chcesz kupić akurat tą co tu wklejacie to popatrz w portfel i się dowiesz czy to dla Ciebie drogo czy jednak tanio.
Do tego dolicz jakieś 3k i jedz sprawdzać auto! Jak mi się coś podoba i to chcę to cena nie gra roli! Robię tak, żeby na to coś mieć i finał!
A to, że ktoś chce za auto 16 900 to nie oznacza, że to dostanie.
Moje auto 1 kwietnia dla mnie będzie warte 100k i kto mi zabroni tak wystawić?!
Z dopiskiem....
,,Cena nie podlega negocjacji"
nie pamietam nicków, ale kiedys ktoś mi mowil o takich perłach jak 330D za 10tyś złotych i to chyba jeszcze po lifcie
było wiele innych przypadków
-
-
- Forumowicz
- Mnichu
- Forumowicz
- Mugen
- KLUBOWICZ
-