Hmm zawsze moglbyś zagadać do kogoś z klubu kto ogarnia temat, popytać może ktoś by miał wolne popoludnie zeby gdzieś podjechać z Tobą :)
Mi z gazem pomagał doktor drugi po Świrku , vel Wiecko :D
Co o niej myśleć ?
Moderatorzy: Czolg, zimss, Saillupus, Wiecko, pilot
-
- Forumowicz
- Status: Offline
-
- Forumowicz
Co do tego to lifting 46 Coupe był w 2003 roku ale ale także w końcowym wypuście aut z 2002 roku więc możliwe że nie było nic robione - środek też jest po liftingowy :) TUTAJ POZWOLĘ PRZYTOCZYĆ LINK http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=63569Mnichu pisze:przód byl robiony napewno bo ma zderzak od polifta
-
- Forumowicz
-
- Forumowicz
Nie wiem kolego czy brałeś pod uwagę to co napisałem :) ta bunia jest 2002r a lift był od końcówki 2002 więc może najnormalniej się złapała ? :) a w spasowaniu drzwi jakoś nie widzę chyba nic niepokojącego ? Nie wiem , może niech inni się wypowiedzą :)e30e pisze:zderzak jest od polifta ktorego tu nie powinno byc, bardziej martwic moze spasowanie drzwi pasazera
-
- Forumowicz
- Mnichu
- Forumowicz
damian26g pisze:Nie wiem kolego czy brałeś pod uwagę to co napisałem :) ta bunia jest 2002r a lift był od końcówki 2002 więc może najnormalniej się złapała ? :) a w spasowaniu drzwi jakoś nie widzę chyba nic niepokojącego ? Nie wiem , może niech inni się wypowiedzą :)e30e pisze:zderzak jest od polifta ktorego tu nie powinno byc, bardziej martwic moze spasowanie drzwi pasazera
kolego lift w E46 coupe byl wczesniej, byl to pierwszy lift mało w sumie widoczny tak jak juz chcesz sie rozdrabniac, zmieniono m.in klamki, wprowadzono wtenczas rowniez silniki M54 zamiast M52.
Zderzak z tej aukcji to zderzak z POLIFTA po 2003roku, widac to ewidentnie ale jesli Ty sadzisz inaczej to tkwij w blędzie dalej.
Jesli dla Ciebie odnosnik do wikipedi jest podstawą Twojej wiedzy to naprawde zacznij opierac swoją wiedze nad czymś bardziej poglądowym...
- Jerry_Cornelius
- Forumowicz
Byłem oglądać auto, zderzak jak Mnichu mówi to polifta, w dodatku źle spasowane.
Bok lewy przód i maska robione, znaczek już jakiś wyblakły pewnie z odrzutu,
Kierownica nowa (pewnie AIRBAG wystrzelony był), korozja na nadkolach z lewej strony i na zderzaku, z prawej pęknięcie na środku nadkola z przodu, farba złazi jak na starych autach i miejscami widać płaty wyblakłych miejsc, auto w gorszym stanie niż moje![:-]](./images/smilies/024.gif)
Jakby się zabrało do mechanika to pewnie więcej by niespodzianek wyszło
Bok lewy przód i maska robione, znaczek już jakiś wyblakły pewnie z odrzutu,
Kierownica nowa (pewnie AIRBAG wystrzelony był), korozja na nadkolach z lewej strony i na zderzaku, z prawej pęknięcie na środku nadkola z przodu, farba złazi jak na starych autach i miejscami widać płaty wyblakłych miejsc, auto w gorszym stanie niż moje
![:-]](./images/smilies/024.gif)
Jakby się zabrało do mechanika to pewnie więcej by niespodzianek wyszło

„Słońcu ani śmierci nie można patrzeć prosto w oczy.”
„Tylko martwi wiernie dochowują omerty”

„Tylko martwi wiernie dochowują omerty”

-
- Forumowicz
Wróć do „Samochody BMW z ogłoszeń które zamierzamy kupić, opinie, oględziny”