LINK
Panowie czy ktos zna ten egzemplarz, ewentualnie czy ktos by mogl luknac i zrobic dokladniejsze fotki?
e36 qp turzyn
Moderatorzy: Czolg, zimss, Saillupus, Wiecko, pilot
- hancz
- Forumowicz
- Status: Offline
- arturo
- Forumowicz
-
- Forumowicz
Nie polecam tego komisu 3/4 samochodów to ulewy malowane przez nich pędzlem oni skupują wszystko na prawdę za grosze , wiadomo czasem trafi sie jakas perełka ale generalnie większością aut od nich nie trzeba nawet na stacje diagnostyczna jechać , oczywiście. O ile sie uda auto odpalić na co nie ma nigdy pewności w tym komisie :)
- Czolg
- KLUBOWICZ
- pilot
- Forumowicz
-
- Forumowicz
byłem i oglądałem. wnętrze super. nadwozie ok, nie widać rdzy, ale pod auto się nie kładłem. tylny lewy błotnik ma 30cm rysę zamalowanę na sztukę. silnik zalany minerałem, należy zastanowić się dlaczego w komisie jest karteczka, a na zdjęciach z komisu brak, facet twierdzi że zmieniany ale moim zdaniem ściema, dziwi minerał auta nie odpalałem, brak plastików pod przednim zderzakiem, masa potrzebuje szarpania, dopychania aby otworzyć, co może sugerować jakąś przygodę. moim zdaniem coś było robione z przednim lewym nadkolem, ale mogę się mylić. w tylnych nadkolach nie widziałem rdzy. klapa tylna otwiera się tylko z przycisku wewnątrz, zamek z zewnątrz nie fachowo zaszpachlowany. patrzyłem na wycieki, ale już nie pamiętam czy coś ciekło czy nie. szyba drzwi kierowcy raz się domyka raz nie, uszczelka poszarpana, szrot. klamka się przycina. nie wiem jak z drugiej strony, bo auto stało pod płotem. z przodu jakieś aftermarketowe sprężyny, chyba k&w.
generalnie wygląd zewnętrzny wymaga dopieszczenia, dziwi minerał w silniku, daje mocno do zastanowienia przód auta. opony tył nie wyglądają na upalane. trzeba by zajrzeć pod auto i zrobić test drive. moim zdaniem 9900 to cena dość wygórowana, a jeszcze nie jechałem ;) pozdrawiam ;)
generalnie wygląd zewnętrzny wymaga dopieszczenia, dziwi minerał w silniku, daje mocno do zastanowienia przód auta. opony tył nie wyglądają na upalane. trzeba by zajrzeć pod auto i zrobić test drive. moim zdaniem 9900 to cena dość wygórowana, a jeszcze nie jechałem ;) pozdrawiam ;)
albo bokiem, albo wcale!
w końcu r6 ;)
w końcu r6 ;)
-
- Forumowicz
Byłem 1,5 roku temu oglądać e39 w tym komisie, która stoi tam do dziś. Słyszałem tez rozmowę pracownika/właściciela z mechanikiem na temat innej e36. Tragedia. A jak oglądałem tez 2 inne auta to miałem wrażenie, że ktoś je pędzlem malował. Może akurat ten egzemplarz jest o.k, ale osobiście omijałbym ten komis bardzo szerokim łukiem.
Wróć do „Samochody BMW z ogłoszeń które zamierzamy kupić, opinie, oględziny”