Kupie E46 328i

Opinie i porady o samochodach, które chcemy kupić lub się interesujemy

Moderatorzy: Czolg, zimss, Saillupus, Wiecko, pilot

Cariel
Forumowicz
Kontaktowanie:
Status: Offline

Kupie E46 328i

Postautor: Cariel » 31-05-2013, 08:40

hej,

Szukam bmw e46 328i + lpg, najlepiej sedan
coupe raczej poza zasięgiem cenowym (te zdrowe), a turas to ostatecznosc

Najważniejsze zeby auto nie miało jakis mocnych gongów w swoim dotychczasowym życiu, jakies przycierki /delikatne kolizje jestem w stanie zaakceptować wszystko jest do sprawdzenia.

Co do wyposazenia nie marudze, niech bedzie ten klimatronik i podstawowa elektryka, wiecej mi nie potrzeba.

budzet na auto:
W zaleznosci od stanu auta, i czy ma gaz czy też nie. i co jest w aucie do porobienia
od 15k do 19k PLN

Osobiscie wolalbym kupić coś taniego za 15k ale blacharsko zdrowego i podłubać samemu doprowadzić do stanu idealnego z czasem, niż wydać cale pieniądze odrazu

Lokalizacja: Moge jechać po auto tak maksymalnie 500km, chyba ze ktos powie ze to auto jego szwagra i jest pewniak to na drugi koniec polski tez sie przejade.

Prosze o wrzucanie propozycji, ja też bede dodawał to co znajde, i prosiłbym znawców o opinie o danym aucie, lub moze nawet jakies informacje :p

Aha no i odpadają jak dla mnie Swapy oraz przekladane angliki :megafon: :p

Prosze o pomoc

Nr1.

http://allegro.pl/bmw-328-sekwencja-pie ... 19542.html
-wiem ze komis, wiem ze retusz ale wyglada ladnie, jedyna rzecz ktora mi sie rzucila w oczy to pod maską to że chyba śruby pasa przedniego byly odkręcane ?

Wróć do „Samochody BMW z ogłoszeń które zamierzamy kupić, opinie, oględziny”