Junior pisze:tak czy siak chciałem założyć gaz do compacta bo od jakiegoś czasu po prostu za dużo kosztują mnie dojazdy do pracy... robiąc 3-5 tys/ miesiąc to tankowanie mimo wszystko kosztuje ale z drugiej strony chyba się już najeździłem e36 i wolałbym coś świeższego i mam cholerny dylemat co w tej sytuacji mam zrobić? jak zagazuje swojego to wyjdzie mniej więcej tyle co gdybym sprzedał bez gazu i kupił e46... a zawsze to troszkę świeższe auto ale mam sentyment do compacta bo to pierwsze auto i weź tu człowieku bądź mądry
Pocieszę Ciebie, koszt serwisu e46 jest droższy a naprawy diesla wole już nie komentować

Jakbym teraz miał zmieniać to jedynie na sedana e39 z silnikiem 2,8 lub większym

Swoją drogą jak zagazujesz compacta, a jeździsz 3-5tys miesięcznie to instalacja się już zwraca dla Ciebie po 3 miesiącach. Więc co tutaj mówić: opłaca się jak cholera!

Jakbyś szukał sprawdzonych gazowników to za ok 3.6-3,8 tys założą instalację do R6, sprawdzeni możesz nawet zniżkę utargować jak się na mnie powołasz, lipy nie zrobią i auto będzie długo służyć

Pozdrawiam