zna ktoś może to auto?
http://moto.allegro.pl/bmw-e46-325-ci-1 ... 28474.html
e46 325 cabrio Szczecin czarna
Moderatorzy: Czolg, zimss, Saillupus, Wiecko, pilot
- Saillupus
- Administrator
- Status: Offline
e46 325 cabrio Szczecin czarna
No replecement for displacement
X5 e53 4.6iS, e46 320Ci cabrio, Mercedes CL 600 BT
Galeria obecnych i byłych aut, EX: e65 760i, E46 330 Cabrio, E46 330d touring, X5 4.4, E38 750i, E38 730d
Galeria obecnych i byłych aut, EX: e65 760i, E46 330 Cabrio, E46 330d touring, X5 4.4, E38 750i, E38 730d
- wisnier
- Forumowicz
- Saillupus
- Administrator
Dla mnie będzie się liczył przede wszystkim stan budy i wyposażenie wnętrza bo tylko to mnie interesuje
ten mały bzyczek pod maską i tak pójdzie na sprzedaż
martwi mnie:
Brak DSC, ciekawe czy ciężko jest go dołożyć, czy może robić to dopiero z normalnym silnikiem
czemu ktoś wrzucił gaz do auta które prawie nic nie pali...
to że długo stoi na allegro
czemu nie ma radia
brak pamięci foteli
nie pełny m-PAKIET
nie widzę czy ma PDC... ;/
i że chyba ona miała cały bok skasowany bo podobne zdjęcia ale głowy nie dam...
We wtorek lub środę pojadę ją pomacać, ale może ktoś zna to auto i może już coś o nim ciekawego powiedzieć
ten mały bzyczek pod maską i tak pójdzie na sprzedaż
martwi mnie:
Brak DSC, ciekawe czy ciężko jest go dołożyć, czy może robić to dopiero z normalnym silnikiem
czemu ktoś wrzucił gaz do auta które prawie nic nie pali...
to że długo stoi na allegro
czemu nie ma radia
brak pamięci foteli
nie pełny m-PAKIET
nie widzę czy ma PDC... ;/
i że chyba ona miała cały bok skasowany bo podobne zdjęcia ale głowy nie dam...
We wtorek lub środę pojadę ją pomacać, ale może ktoś zna to auto i może już coś o nim ciekawego powiedzieć
-
- Junior
- KLUBOWICZ
-
- Forumowicz
- Saillupus
- Administrator
Za cabrio rozglądam się od ładnych paru miesięcy i zawsze właśnie dla tego odrzucałem to auto (pomijając silnik któy mi mniej pasi)
Ale że nic nie mogę znaleźć a do anglików jak do tej pory nie mam szczęścia to zaczynam rozważać inne alternatywy
i tak w gruncie rzeczy po dokładnym przyglądnięciu się zdjęciom (fakt nie najlepszym) no kurcze oprócz tego że całościowo nie robi szału to do spasowania nie mogę się przyczepić
zarówno spasowanie maski do błotników i drzwi wygląda ok, listwy drzwiowe i na błotnikach dobrze się zgrywają, nic nie odstaje
nie twierdzę że będzie to na starcie perfekcyjne auto i wiem że trzeba będzie trochę się pobawić
a wiecie jaka największa jest zaleta? stoi w Szczecinie, a w Szczecinie mogę zabrać auto do Mistrza Yody znanego pod mniej galaktycznym pseudonimem Świrek który sprawdzi mi je tak że będę od razu wiedział na czym stoję, a nie dopiero po kupnie, jak bym ciągnął auto z drugiego końca Polski czy z Niemczech (bo za Monachium też fajne auto stoi)
Mimo wszystko chyba go pojadę zobaczyć, bo może a nóż widelec okazja.
Oczywiście porobię własne zdjęcia i się z Wami podzielę ;)
Ale że nic nie mogę znaleźć a do anglików jak do tej pory nie mam szczęścia to zaczynam rozważać inne alternatywy
i tak w gruncie rzeczy po dokładnym przyglądnięciu się zdjęciom (fakt nie najlepszym) no kurcze oprócz tego że całościowo nie robi szału to do spasowania nie mogę się przyczepić

zarówno spasowanie maski do błotników i drzwi wygląda ok, listwy drzwiowe i na błotnikach dobrze się zgrywają, nic nie odstaje
nie twierdzę że będzie to na starcie perfekcyjne auto i wiem że trzeba będzie trochę się pobawić
a wiecie jaka największa jest zaleta? stoi w Szczecinie, a w Szczecinie mogę zabrać auto do Mistrza Yody znanego pod mniej galaktycznym pseudonimem Świrek który sprawdzi mi je tak że będę od razu wiedział na czym stoję, a nie dopiero po kupnie, jak bym ciągnął auto z drugiego końca Polski czy z Niemczech (bo za Monachium też fajne auto stoi)
Mimo wszystko chyba go pojadę zobaczyć, bo może a nóż widelec okazja.
Oczywiście porobię własne zdjęcia i się z Wami podzielę ;)
- sebbo
- Forumowicz
Oglądałem to auto w grudniu 2012r, miało uszkodzoną prawą stronę (pasażera) tylne nadkole było mocno wgniecione, lakiernik mówił, że raczej do wspawania ćwiartki się nadaje, i nie miało tłumika końcowego... reszta się zgadza brak radia, choinka na desce, brak znaczka bmw na przedniej masce, zderzak wyglądał jak z żywicy, wtedy cena była 21tys bez negocjacji mówił właściciel.. z tego co mówił to poprzedni posiadacz auta uderzył bokiem w słup, tak wyglądała właśnie...
teraz po zdjęciach widzę, że wszystko naprawione więc nasuwa się pytanie czy wspawana została czy poklejona szpachlą,
Na miejscu sprzedawca nie pozwolił mi otworzyć dachu coś tam marudził, że jest za zimno, więc podjechałem do niego jak było cieplej, tłumaczył się ze jak go otworze i nie zamknę będę musiał go kupić.
POZDZIĘKOWAŁEM
teraz po zdjęciach widzę, że wszystko naprawione więc nasuwa się pytanie czy wspawana została czy poklejona szpachlą,
Na miejscu sprzedawca nie pozwolił mi otworzyć dachu coś tam marudził, że jest za zimno, więc podjechałem do niego jak było cieplej, tłumaczył się ze jak go otworze i nie zamknę będę musiał go kupić.
POZDZIĘKOWAŁEM
Wole każdy grosz wsadzić w auto i za chwilę popsuć niż popsuć sobie życie dragami.
- beny9113
- Forumowicz
- Adrianno
- KLUBOWICZ
- Mnichu
- Forumowicz
Wróć do „Samochody BMW z ogłoszeń które zamierzamy kupić, opinie, oględziny”