Luftreiniger
Moderatorzy: Czolg, zimss, Saillupus, Wiecko, pilot
- hubert
- Forumowicz
- Status: Offline
- pilot
- Forumowicz
ja właśnie mam w domu zdemontowany boczek drzwi kierowcy, bo sie probowałem dostać do wkładki w drzwiach, i jak go położyłem na jakiś czas na stole, to potem obrus na stole dawał wanilią
zupełnie jakby ktoś kiedyś potraktował wnetrze auta czymś takim, albo nie wiem ta pilśnia tak daje z której boczek jest zrobiony

zupełnie jakby ktoś kiedyś potraktował wnetrze auta czymś takim, albo nie wiem ta pilśnia tak daje z której boczek jest zrobiony

"Klauzula sumienia nakazuje mi zapitaxxx wszędzie 10m/s"
- kisiel
- Forumowicz
- beny9113
- Forumowicz
- pilot
- Forumowicz
- beny9113
- Forumowicz
100% stawiasz do środka dajesz nadmuch na maxa dajesz obieg na wewnętrzny wciskasz tą puszkę i zostawiasz na kilka minuta tak jak tam pisali wyżej
Firmy tego produktu Ci nie powiem bo to jakiś czas temu było i czekałem z tym do wiosny jak zacznę klimy używać częściej bo teraz to tylko co jakiś czas aby się nie zastała
Ale wiem że jest w którymś z tych hipermarketów i na necie znalazłem ten co jest tu na zdjęciu na 1 stronie
http://allegro.pl/forch-airfresh-srodek ... 44210.html
Firmy tego produktu Ci nie powiem bo to jakiś czas temu było i czekałem z tym do wiosny jak zacznę klimy używać częściej bo teraz to tylko co jakiś czas aby się nie zastała

Ale wiem że jest w którymś z tych hipermarketów i na necie znalazłem ten co jest tu na zdjęciu na 1 stronie
http://allegro.pl/forch-airfresh-srodek ... 44210.html
Beny
-
- Forumowicz
- pilot
- Forumowicz
- hancz
- Forumowicz
Re: Luftreiniger
pilot pisze:W jednym krzyżackim programie o autach użwanych, widziałem jakiś czas temu użycie dość ciekawego odświeżacza powietrza.
Była to pucha prawdopodobnie pod ciśnieniem, którą wstawia sie do kabiny auta, zamyka wszystkie szyby i inne szybery - i odpala. I szybciutko ucieka zatrzaskując za sobą drzwi. Z puchy leci zapachowa fontanna bezbarwnego spreju, czeka sie pare ładnych minut aż toto skończy psyczeć w środku.
Taki środek podejrzewam raz na ładnych pare sezonów załatwia kwestie przyjemnego zapachu w aucie.
Spotkał sie ktoś z tym? Jest taki bajer gdzieś u nas do dostania? Bo cały ten badziew rodem z tesco reala to są półśrodki, można na siebie wylać Chanel No. 5, i też będzie chwilowo w samochodzie pachniało.
Anybody?
Są to odświeżacze do klimatyzacji, włączasz cyrkulacje powietrza, stawiasz puchę i zamykasz wszystko. Na wiosnę znajdziesz taki środek w lidllu, co roku są gadżety do pielęgnacji auta;)
- BrzeszczoT
- KLUBOWICZ
Wróć do „Blacharstwo, lakiernictwo oraz kosmetyka”