Witam Was wszystkich bardzo serdecznie. Nazywam się Kacper, lat mam 19 (ach ten ostatni rok z 1 z przodu...) Aktualnie mam wakacje i siedzę w Niemczech, coby zarobić na swoją wymarzoną "Betkę". Po nich mam zamiar iść na studia i szpanować przed wydziałem epicko zrobioną e36 :D
Moja przygoda z BMW zaczęła się, gdy Tata kupił swoją pierwszą Bawarkę, czyli e36. Wyposażenie jak i silnik było dość skromne, bo tylko 1.6 i nawet klimy nie miała. Mimo tego Tata był z niej bardzo zadowolony. Użytkował jej głównie w trasach, gdzie robiła jakieś 1600km miesięcznie i nigdy go nie zawiodła. Ja wtedy jeszcze młody i głupi szczawik nie doceniałem tak kultowego modelu i gdy Ojciec chciał mi ją zostawić, ja poprosiłem, żeby ją jednak sprzedał.
Potem przyszedł następca, czyli seria 5 e60. Tu już było lepiej. Silnik 2.5 w benzynie, a wyposażenie obejmowało klimatyzację :D Pierwszy samochód, do którego wsiadłem zaraz po odebraniu prawka i nie mogę wyjść z podziwu, że pomimo tego, iż ten samochód ma 11 lat to dalej jest śliczny i robi wrażenie na ulicy. Przy nim zrozumiałem, że tylko BMW jest odpowiednią marką, a e36 najlepszym wyborem. Pewnie nie raz na mieście widzieliście srebrną e60 z obniżonym zawieszeniem, białymi ringami i wlepką NJS (której już nie ma), a za kierownicą siedział albo zarośnięty młodziak, albo ogolony na łyso mój tatulek :D
Teraz nadarzyła się okazja i zarabiam na swój pierwszy samochód. Mam nadzieje, że wypłaty będą solidne i spełnię swoje marzenie. Nie ukrywam, że na swoim "piczomagnesie" chętnie zobaczyłbym naklejkę bmw-klubu zdobytą oficjalnie, a nie po znajomości. W poszczególnych tematach będę prosił o porady i pomoc dotyczące odpowiednich problemów. Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze!
PS. Post chciałem napisać z humorem, coby na nudziarza nie wyjść. Jeżeli kogoś uraziły użyte w nim słowa, przepraszam.
Dzień dobry! Cześć i czołem!
Moderatorzy: Czolg, zimss, Saillupus, Wiecko, pilot
-
- Forumowicz
- Status: Offline
- Junior
- KLUBOWICZ
- Saillupus
- Administrator
Witam i życzę spełniania planów.
Jak już będziesz na etapie zakupu wrzucaj interesujące Cię auta w dział Samochody z ogłoszeń, to zawsze pomożemy :)
Jak już będziesz na etapie zakupu wrzucaj interesujące Cię auta w dział Samochody z ogłoszeń, to zawsze pomożemy :)
No replecement for displacement
X5 e53 4.6iS, e46 320Ci cabrio, Mercedes CL 600 BT
Galeria obecnych i byłych aut, EX: e65 760i, E46 330 Cabrio, E46 330d touring, X5 4.4, E38 750i, E38 730d
X5 e53 4.6iS, e46 320Ci cabrio, Mercedes CL 600 BT
Galeria obecnych i byłych aut, EX: e65 760i, E46 330 Cabrio, E46 330d touring, X5 4.4, E38 750i, E38 730d
- arturo
- Forumowicz
-
- Forumowicz
- Szogun
- KLUBOWICZ
- Dawid e46
- Forumowicz